image

Soluții video pentru evenimente corporate (Video Marketing)

În ultimii ani, majoritatea specialiștilor de marketing susțin că nu mai poate exista strategie de promovare fară conținut video.
Video-marketingul crește interesul și poate crea foarte ușor trăiri și sentimente. Un conţinut video bine structurat având la bază o poveste, poate provoca emoţii unice publicului țintă.

Iată câteva din avantajele promovării video:
- creşte încrederea brandului
- trezeşte curiozitatea cumpărătorilor
- câştigă încrederea clientului
- arată latura distractivă a brandului

Prezentarea video este o bună metodă de a promova afacerea dumneavoastră. Clipul video se poate promova pe mai multe platforme, putând fi utilizat pe internet, rețelele de televiziune sau în proiecții și prezentări multimedia etc. În ultimul timp s-a constatat o creștere substanțială în utilizarea diferitelor tipuri de clipuri video și acest lucru reprezintă o oportunitate în lumea afacerilor. Un film de prezentare este un instrument de vânzare foarte bun, este un mod atractiv și distractiv de a prezenta și afișa afacerea dvs. în doar câteva minute.

De asemenea, domeniul nostru de activitate include și alte tipuri de filmări specifice domeniului corporate: conferințe de presă, seminarii, prezentări de produs, workshop-uri, etc.

Tarifele variază în funcție de complexitatea filmării și aparatura necesară realizării acesteia.